Počet záznamů: 1  

Peče chleba, který voní obilím

  1. článek

    článek


     Mlsová, Ludmila - Autor
      Lundák, Petr, - Fotograf
     Pavlovský, Jakub, 1983-
    Chleba se solí (firma : Včelná, Česko) Chleba se solí (firma : České Budějovice, Česko)
    Chutná hezky. Jihočesky 2019 : Čechy jižní, Česko)
    2019
     pekaři  pekárny  pečení chleba  chléb  kvalita potravin  soutěže  značky kvality  mezinárodní soutěže  ceny a vyznamenání
     České Budějovice (Česko)  Včelná (Česko)
    Údaje o názvuPeče chleba, který voní obilím : ačkoli je mladý na to, aby si pamatoval chuť tradičního chleba, učí dnes pekař Jakub Pavlovský jíst lidi bochníky vyrobené jen ze tří základních surovin: mouky, vody a soli / Ludmila Mlsová ; Foto: Petr Lundák, MAFRA
    Variantní názvyNa ležáku v Masných krámech s...
    Záhlaví-jméno Mlsová, Ludmila (Autor)
    Fyz.popisIlustrace
    Poznámky1 fotografie. Seriál: Na ležáku v Masných krámech s...
    Dal.odpovědnost Lundák, Petr, 1983- (Fotograf)
    Zdroj.dok. Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání. -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 30, č. 184 (10.08.2019), s. 20.
    Předmět.hesla Pavlovský, Jakub, 1983- * Chleba se solí (firma : Včelná, Česko) * Chleba se solí (firma : České Budějovice, Česko) * Chutná hezky. Jihočesky 2019 : Čechy jižní, Česko) * 2019 * pekaři - Čechy jižní (Česko) * pekárny - Čechy jižní (Česko) * pečení chleba * chléb - Čechy jižní (Česko) * kvalita potravin * soutěže - Čechy jižní (Česko) - 2019 * značky kvality - Čechy jižní (Česko) * mezinárodní soutěže - 2019 * ceny a vyznamenání - 2019 * České Budějovice (Česko) * Včelná (Česko)
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT (437.31-13) , (437.1-13) , 37.091.33-027.543 , 7.092-027.543 , 06.05-027.543 , 658.626-021.465 , 37.091.33 , 7.092 , 06.05 , 663/664-021.465 , 664.661/.664 , 664.61 , 664.6-051 , (437.319)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.ČLÁNKY
    Odkazy - Zdroj.dok.
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.