Počet záznamů: 1  

Slovinsko

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Baker, Mark - Autor
    287 stran : ilustrace (převážně barevné), plánky ; 20 cm
    ISBN 978-80-256-2527-9
    Lonely Planet
      Ham, Anthony - Autor   Lee, Jessica - Autor   Cachová, Eva - Překladatel
     Slovinsko
     turistické průvodce
    SignaturaC 388.867
    Umístění 913(496/498) - Balkánské země
    Slovinsko
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 388.867   

    Unifikovaný název Slovenia. Česky
    Údaje o názvuSlovinsko / Mark Baker, Anthony Ham, Jessica Lee ; překlad: Eva Cachová
    Záhlaví-jméno Baker, Mark (Autor)
    NakladatelPraha : Svojtka & Co., 2019
    Fyz.popis287 stran : ilustrace (převážně barevné), plánky ; 20 cm
    ISBN978-80-256-2527-9
    Číslo nár. bibl.cnb003120056
    Edice Lonely Planet (Svojtka & Co.)
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Ham, Anthony (Autor)
    Lee, Jessica (Autor)
    Cachová, Eva (Překladatel)
    Předmět.hesla Slovinsko
    Forma, žánr turistické průvodce
    Konspekt913(4) - Geografie Evropy, reálie, cestování
    MDT (497.4) , (036)913
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru913(496/498) - Balkánské země
    Druh dok.KNIHY
    Slovinsko
    Kompletní průvodce o Slovinsku - přírodní a kulturní krásy.Kniha popisuje nejzajímavější části Slovinska, jako jsou Lublaň, Bledské jezero a Julské Alpy, Jihozápadní Slovinsko, Jihovýchodní Slovinsko a údolí řeky Krka či Východní Slovinsko. V této souvislosti představuje zejména nejkrásnější přírodní pamětihodnosti a zajímavosti (hory, jezera, krasy, řeky), ale nezapomíná ani na ty kulturní. U každé oblasti jsou doporučené trasy, tipy na výlety, volnočasové aktivity, ale také info o stravování či ubytování. Závěr průvodce patří praktickým informacím. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.