Počet záznamů: 1  

České švestky, jejich náležité zpracování a zužitkování v domácnosti i kuchyni

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Bláhová, Amalie - Autor
    3., rozmn. vyd. - Praha : A. Neubert, 1922 - 80 s. ; 8°
    Knihovna českých hospodyněk a dívek ;
     švestky  konzervování potravin  zmrazování potravin
     příručky
    SignaturaC 20.274
    Umístění
    České švestky, jejich náležité zpracování a zužitkování v domácnosti i kuchyni
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 20.274   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementČeské švestky, jejich náležité zpracování a zužitkování v domácnosti i kuchyni : pokyny a návody pro naše hospodyňky, jak by nejvhodněji měly zužitkovati švestkovou úrodu ... / upravila Amalie Bláhová
    Main entry-name Bláhová, Amalie (Author)
    Edition statement3., rozmn. vyd.
    Issue dataPraha : A. Neubert, 1922
    Phys.des.80 s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000589485
    Edition Knihovna českých hospodyněk a dívek
    Subj. Headings švestky * konzervování potravin * zmrazování potravin
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.4:664.8.037.5 , 641.4 , 641.55:634.22 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    České švestky, jejich náležité zpracování a zužitkování v domácnosti i kuchyni
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.