Počet záznamů: 1  

Třešně a višně v kuchyňské úpravě

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Bláhová, Amalie - Autor
    2., rozmnožené a přeprac. vyd. - V Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1919 - 106 s. : il. ; 8°
    Knihovna českých hospodyněk a dívek ;
    SignaturaC 20.273
    Umístění
    Třešně a višně v kuchyňské úpravě
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 20.273   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTřešně a višně v kuchyňské úpravě : návody ku zužitkování třešní a višní v domácnosti nakládáním, zavařováním a sušením, přípravou povidel, šťáv, marmelád, huspenin i různých nápojů : úpravy pečiva a cukrovinek třešňových a višňových / českým hospodyňkám sestavila Amalie Bláhová
    Záhlaví-jméno Bláhová, Amalie (Autor)
    Údaje o vydání2., rozmnožené a přeprac. vyd.
    Vyd.údajeV Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1919
    Fyz.popis106 s. : il. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000589487
    Edice Knihovna českých hospodyněk a dívek
    MDT 40CNB
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Třešně a višně v kuchyňské úpravě
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.