Počet záznamů: 1  

Odborná nauka pro řezníky a uzenáře

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Tašl, Josef - Autor
    Vydání obou knih 3. - 176 stran : ilustrace, portréty, faksimile ; 22 cm
    ISBN 978-80-86659-58-9
      Tašl, Josef.   Tašl, Josef.
     řeznictví  uzenářství  potravinářská technologie  porážka zvířat  zpracování živočišných produktů  zpracování masa  masné výrobky  uzeniny
     učebnice středních škol  kuchařské recepty
    SignaturaC 388.627

    0x k půjčení domů a 0x ke studiu v knihovně z celkem 1 ks k dispozici - viz exempláře

    Odborná nauka pro řezníky a uzenáře

    Najdete ve volném výběru. Podrobné informace o uložení najdete v tabulce exemplářů.

    SignaturaČár.kódLokaceDislokaceInfoMísto
    C 388.627 P2681402545LidickáLidická - regionjen rez.
    Údaje o názvuOdborná nauka pro řezníky a uzenáře ; Receptář / Josef Tašl
    Osobní jméno Tašl, Josef (Autor)
    Údaje o vydáníVydání obou knih 3.
    NakladatelTábor : OSSIS, 2019
    ISBN978-80-86659-58-9
    Číslo nár. bibl.cnb003092203
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    PoznámkaReprint Receptáře včetně vlastní titulní stránky: Veselí n. Mor., vlastním nákladem - vytiskl Frant. Tomeček v Bzenci
    Dal.odpovědnost Tašl, Josef. Odborná nauka pro řezníky a uzenáře
    Tašl, Josef. Receptář
    Předmět.hesla řeznictví * uzenářství * potravinářská technologie * porážka zvířat * zpracování živočišných produktů * zpracování masa * masné výrobky * uzeniny
    Forma, žánr učebnice středních škol * kuchařské recepty
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 637.5 , 637.523 , 663/664 , 637.513 , 637.03 , 637.5.03 , 637.5+664.91/.95 , (075.3) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Druh dok.KNIHY
    Loading...