Počet záznamů: 1  

Princezna

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Chase, Nichole, 1982- - Autor
    Vydání první - 252 stran ; 20 cm
    ISBN 978-80-269-1088-6
      Stárková, Jiřina - Překladatel
     americké romány  milostné romány
    SignaturaC 387.937
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 387.937 ČD   

    Unifikovaný název Recklessly royal. Česky
    Údaje o názvuPrincezna : druhý díl cyklu Lilarie / Nichole Chase ; přeložila: Jiřina Stárková
    Záhlaví-jméno Chase, Nichole, 1982- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Baronet, 2019
    Fyz.popis252 stran ; 20 cm
    ISBN978-80-269-1088-6
    Číslo nár. bibl.cnb003097900
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Dal.odpovědnost Stárková, Jiřina (Překladatel)
    Z cyklu Lilarie. 2
    Forma, žánr americké romány * milostné romány
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    MDT 821.111(73)-31 , (0:82-312.5)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Z cyklu Lilarie. 2
    Catherine je vzorná korunní princezna. Skromná, milá, usedlá – ale především si drží od těla muže. Koneckonců, většině jde stejně jenom o jedno, a u Cathy je v sázce daleko víc než čest a nevinnost: leží jí na srdci osud její malé, hrdé země a pochopitelně má obavy, že potenciálnímu nápadníkovi půjde v první řadě o její peníze. Už ji však nebaví čekat, až jí cestu zkříží vhodný protějšek, a tak vymyslí dokonalý plán: umíní si, že svede muže, kterému je královský majetek zcela lhostejný, muže, který ji okouzlil nesrovnatelně víc než všichni ostatní. Když ornitolog David přijede na svatbu své dávné kamarádky, čerstvé vévodkyně Samanthy Rousseauové, ve vznešeném prostředí si připadá jako slon v porcelánu – a jako by to nestačilo, projeví o něj zájem půvabná a duchaplná sestra Samanthina budoucího manžela, prince Alexe… Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.