Počet záznamů: 1
Santtini, Laura - Autor
174 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-7390-711-2
Knihy Omega
Scholey, Christopher - Fotograf Nováková, Bohuslava - Překladatel
těstoviny těstovinová jídla italská jídla
kuchařské receptySignatura C 387.422 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Pobočka Kde najdu? Info Signatura Lidická ( volný výběr ) k vypůjčení C 387.422
See link likvidace škodních událostí likvidace škod See also likvidátoři pojistných událostí škody z provozu vozidla Broader term: pojištění Linking entry property insurance claims Conspect 368 - Pojišťovnictví Database Soubor věcných témat Uniform title Laura Santtini´s Pasta Secrets. Česky Title statement Tajemství těstovin : více než 70 vynikajících receptů, od skutečných klasik po moderní a zdravé alternativy / Laura Santtini ; přeložila Bohuslava Nováková ; fotografie Christopher Scholey Main entry-name Santtini, Laura (Author) Publication Praha : Dobrovský s.r.o., 2019 Phys.des. 174 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-7390-711-2 National bibl. num. cnb003072098 Edition Knihy Omega (Dobrovský) Note Přeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík Another responsib. Scholey, Christopher (Photographer)
Nováková, Bohuslava (Translator)
Subj. Headings těstoviny * těstovinová jídla * italská jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 664.69 , 641.55:664.69 , 641.56(=131.1) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Document kind BOOKS Italská spisovatelka Laura Santtini píše o jídle a spojuje v sobě na jedné straně bohatou kulturu autentické italské kuchyně, která patří k hluboko zakořeněnému dědictví milovníka jídla, a na straně druhé moderní přístup k trendům, metodám a ingrediencím, které si oblíbily kuchařky i celé rodiny. Podle Laury tkví podstata těstovin v omáčce. S jakými těstovinami omáčku smícháte, je už zcela na vás. Možností je mnoho, od spiralizované zeleniny, luštěninových nebo bezpšeničných těstovin, které vám po náročném pracovním dni vykouzlí zdravou večeři, až po ručně dělané těstoviny, s nimiž si můžete pohrát o víkendu. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněNačítání…
Počet záznamů: 1