Počet záznamů: 1  

Utváření vyučování na základě poznání člověka

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Steiner, Rudolf, 1861-1925 - Autor
    1. české vydání - 134 stran ; 22 cm
    ISBN 978-80-907148-2-3
      Dolista, Karel, - Překladatel
     vyučovací metody  výchova dítěte  waldorfská pedagogika
     přednášky
    SignaturaC 387.155
    Umístění 37.01/.09 - Teorie výchovy a vzdělávání
    Utváření vyučování na základě poznání člověka
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 387.155 P   

    Unifikovaný název Menschenerkenntnis und Unterrichtsgestaltung. Česky
    Údaje o názvuUtváření vyučování na základě poznání člověka : osm přednášek pro učitele Svobodné waldorfské školy ve Stuttgartu od 12. do 19. června 1921 / Rudolf Steiner ; překlad Karel Dolista
    Název na hřbetuUtváření vyučování
    Záhlaví-jméno Steiner, Rudolf, 1861-1925 (Autor)
    Údaje o vydání1. české vydání
    NakladatelPraha : Asociace waldorfských škol České republiky, 2018
    Fyz.popis134 stran ; 22 cm
    ISBN978-80-907148-2-3
    Číslo nár. bibl.cnb003064319
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Na rubu titulního listu uveden ©2019
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Dolista, Karel, 1959- (Překladatel)
    Předmět.hesla vyučovací metody * výchova dítěte - antropozofické pojetí * waldorfská pedagogika
    Forma, žánr přednášky
    Konspekt37.09 - Organizace výuky a vzdělávání
    MDT 37.091.3 , 37.03-053.2 , 141.333 , 37.091.4 , 371.4 , (042.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru37.01/.09 - Teorie výchovy a vzdělávání
    Druh dok.KNIHY
    Utváření vyučování na základě poznání člověka
    Osm pedagogických přednášek autora pro učitele Svobodné waldorfské školy ve Stuttgartu (12.-19.6.1921) vycházejících z anthroposofického myšlení. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.