Počet záznamů: 1  

100 faktů, které musíš znát

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Baer, Sam - Autor
    První české vydání - 127 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-256-2384-8
      Firth, Rachel - Autor   Hall, Rose - Autor   James, Alice - Autor   Martin, Jerome - Autor   Mariani, Federico, - Ilustrátor   Polo, Parko - Ilustrátor   Holešovský, Jakub, - Překladatel
     jídlo  všeobecnosti a zajímavosti
     populárně-naučné publikace  obrazové publikace  publikace pro děti
    SignaturaC 386.613
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníC 386.613 b   

    Unifikovaný název 100 things to know about food. Česky
    Údaje o názvu100 faktů, které musíš znát. Jídlo / napsali Sam Baer, Rachel Firth, Rose Hall, Alice James a Jerome Martin ; ilustrovali Federico Mariani a Parko Polo
    Část názvuJídlo
    Variantní názvySto faktů, které musíš znát
    Záhlaví-jméno Baer, Sam (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní české vydání
    NakladatelPraha : Svojtka & Co., 2019
    Fyz.popis127 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-256-2384-8
    Číslo nár. bibl.cnb003086253
    PoznámkyZ angličtiny přeložil Jakub Holešovský. Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík. Částečně tištěno napříč
    Dal.odpovědnost Firth, Rachel (Autor)
    Hall, Rose (Autor)
    James, Alice (Autor)
    Martin, Jerome (Autor)
    Mariani, Federico, 1974- (Ilustrátor)
    Polo, Parko (Ilustrátor)
    Holešovský, Jakub, 1991- (Překladatel)
    Předmět.hesla jídlo * všeobecnosti a zajímavosti
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * obrazové publikace * publikace pro děti
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    0/9-053.2 - Literatura pro děti a mládež (naučná)
    MDT 641/642 , 0/9 , (0.062) , (084.11) , (0.053.2)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Výběr nejzajímavějších faktů a překvapivých informací o jídle.Bohatě ilustrovaná kniha přináší odpovědi na nejrůznější otázky týkající se jídla. Děti se dočtou nejen o pokrmech a potravinách, ale získají i znalosti z oblasti chemie, biologie a fyziky (např. jak vytvořit jahodovou příchuť, proč je mrak z mouky výbušný, co je to hydroponické farmaření apod.). Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.