Počet záznamů: 1  

Průvodce zpracováním a obhajobou bakalářské práce: od zadání po odevzdání

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Smékalová, Lucie, 1980- - Autor
    2. přepracované vydání - 51 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-213-2904-1
      Husa, Jiří, - Autor   Tomšíková, Kateřina - Autor   Popovičová, Tereza - Autor
     bakalářské práce
     učebnice vysokých škol  metodické příručky
    SignaturaC 386.457
    Umístění 378 - Vysoké školství
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 386.457   
    Lidická ( studovna ) jen prezenčněC 386.457 v1   

    Údaje o názvuPrůvodce zpracováním a obhajobou bakalářské práce: od zadání po odevzdání / Smékalová, L., Husa, J., Tomšíková, K., Popovičová, T.
    Záhlaví-jméno Smékalová, Lucie, 1980- (Autor)
    Údaje o vydání2. přepracované vydání
    NakladatelV Praze : Česká zemědělská univerzia v Praze, 2018
    Fyz.popis51 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-213-2904-1
    Číslo nár. bibl.cnb003057755
    PoznámkyNa titulní straně nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze. Institut vzdělávání a poradenství
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Husa, Jiří, 1956- (Autor)
    Tomšíková, Kateřina (Autor)
    Popovičová, Tereza (Autor)
    Dal.odpovědnost Česká zemědělská univerzita v Praze. Institut vzdělávání a poradenství (Jiná role)
    Předmět.hesla bakalářské práce
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * metodické příručky
    Konspekt378 - Vysoké školy
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 378.22 , (075.8) , (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru378 - Vysoké školství
    Druh dok.KNIHY
    Průvodce zpracováním a obhajobou bakalářské práce: od zadání po odevzdání
    Průvodce zpracováním a obhajobou bakalářské práce: od zadání po odevzdání
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.