Počet záznamů: 1  

Vetřelec

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     White, Alex - Autor
    Vydání první - 364 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-269-1025-1
      Chodilová, Dana, - Překladatel
     americké romány  vědecko-fantastické romány
    SignaturaC 386.193
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 386.193 a   

    Unifikovaný název Cold forge. Česky
    Údaje o názvuVetřelec. Chladná výheň / Alex White ; přeložila: Dana Chodilová
    Část názvuChladná výheň
    Záhlaví-jméno White, Alex (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Baronet, 2019
    Fyz.popis364 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-269-1025-1
    Číslo nár. bibl.cnb003079571
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Dal.odpovědnost Chodilová, Dana, 1964- (Překladatel)
    Forma, žánr americké romány * vědecko-fantastické romány
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    MDT 821.111(73)-31 , (0:82-311.9)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Výzkumné stanici RB-232, ztracené v odlehlém koutě vesmíru, se říká Chladná výheň. V této tajné dílně kuje Weyland-Yutani nové zbraně. Nepracuje se tu ale s rozžhaveným železem. Surovinou, kterou chce všemocná společnost proměnit ve zbraně, jsou xenomorfové, jejichž rasa dosud zůstává pro lidstvo velkou neznámou. Vedoucí projektu, doktorka Blue Marsalisová, však vidí mnohem větší potenciál svého výzkumu. Tvorové Manumala noxhydria, známí jako ksichtolepové, disponují nejvražednějším patogenem ve vesmíru – látkou plagiarus praepotens, schopnou přepsat hostitelovu DNA. Blue na vlastní pěst zkoumá její možné léčebné využití, aby mohla zvrátit zhoubný postup vlastního genetického onemocnění a zachránit si tak život. Ale čas se jí krátí. Kdosi se pokouší zničit celou stanici a všechny na palubě… Pokud se o to dřív nepostarají vetřelci! Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.