Počet záznamů: 1  

Pečeme chleba

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Walz, Anna - Autor
    České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7541-175-4
    Jak na to
      Schardt, Wolfgang - Fotograf   Habartová, Hana - Překladatel
     chléb  pečivo  pečení
     kuchařské recepty
    SignaturaC 385.848
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Pečeme chleba
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 385.848   

    Unifikovaný název Brot backen. Česky
    Údaje o názvuPečeme chleba : voňavý poklad z trouby / autorka: Anna Walz ; fotografie: Wolfgang Schardt
    Záhlaví-jméno Walz, Anna (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vydání první
    NakladatelPraha : Vašut, 2019
    Fyz.popis62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7541-175-4
    Číslo nár. bibl.cnb003080208
    Edice Jak na to (Jan Vašut)
    PoznámkyZ němčiny přeložila Hana Habartová. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Schardt, Wolfgang (Fotograf)
    Habartová, Hana (Překladatel)
    Předmět.hesla chléb * pečivo * pečení
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.85:664.661 , 664.6 , 641.526.2 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Pečeme chleba
    Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli – a za chvilku jste sytí a spokojení. A nejlepší na tom je, že domácí pečení chleba je vlastně úžasně jednoduché! Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.