Počet záznamů: 1  

Die Kaltekonservierung unserer tierischen Lebensmittel

  1. kniha

    kniha


     Dräger, Hans, 1903- - Autor
    Leipzig : Fachbuchverlag, 1955 - 272 s : il.
     potraviny živočišného původu  maso  mléčné výrobky  vejce  chlazení
     příručky
    SignaturaC 23.679
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 23.679   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementDie Kaltekonservierung unserer tierischen Lebensmittel / von Hans Dräger
    Main entry-name Dräger, Hans, 1903- (Author)
    Issue dataLeipzig : Fachbuchverlag, 1955
    Phys.des.272 s : il.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Subj. Headings potraviny živočišného původu * maso * mléčné výrobky * vejce * chlazení
    Form, Genre příručky
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 613.286 , 637.4 , 637.1/.3 , 62-71 , 697.971 , 637.5 , 613.28 , 664:637 , (035)
    CountryNěmecko
    Languageněmčina
    Document kindBOOKS
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.