Počet záznamů: 1  

Od Velké Sýrie k malé

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Přebinda, Petr, 1976- - Autor
    Vydání první - 290 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné), mapy, portréty ; 24 cm
    ISBN 978-80-200-2864-8
    1901-1945
     Sýrie 1901-1945
    Velká Sýrie
     monografie
    SignaturaC 384.754
    Umístění 94(55/56) - Dějiny Blízkého Východu. Dějiny Izraele, Turecka
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 384.754   

    Údaje o názvuOd Velké Sýrie k malé : složitosti vytváření Sýrie v první polovině 20. století / Petr Přebinda
    Záhlaví-jméno Přebinda, Petr, 1976- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Academia, 2018
    Fyz.popis290 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné), mapy, portréty ; 24 cm
    ISBN978-80-200-2864-8
    Číslo nár. bibl.cnb002986445
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky
    Jazyková pozn.Částečně anglický text, anglické resumé
    Předmět.heslaVelká Sýrie
    Předmět.hesla 1901-1945 * Sýrie - dějiny - 1901-1945
    Forma, žánr monografie
    Konspekt94(560/569.5) - Dějiny států západní Asie. Blízký východ
    MDT 94(569.1) , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; angličtina
    Ve volném výběru94(55/56) - Dějiny Blízkého Východu. Dějiny Izraele, Turecka
    Druh dok.KNIHY
    Od Velké Sýrie k malé
    Od Velké Sýrie k malé
    Přehled politických dějin Sýrie v první polovině 20. století.Práce zachycuje historii Sýrie na sklonku existence mnohonárodnostní osmanské říše (1900-1918), období vlády krále Fajsala (1918-1920), éru francouzské vojenské správy, vypuknutí a průběh velkého syrského povstání (1925-1927) a politickou situaci v této zemi v letech 1935-1945. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.