Počet záznamů: 1  

Iveta & sladká Francie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Fabešová, Iveta, 1984- - Autor
    1. vyd. - V Praze : CookBook, 2010 - 158 s. : barev. il., portréty ; 25 cm
    ISBN 978-80-903944-9-0
     dezerty  moučníky  francouzská jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 395.528
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Iveta & sladká Francie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 395.528 a   

    Údaje o názvuIveta & sladká Francie : nejlepší francouzské dezerty, které zvládnete i vy / [Iveta Fabešová]
    Variantní názvyIveta a sladká Francie
    Záhlaví-jméno Fabešová, Iveta, 1984- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeV Praze : CookBook, 2010
    Fyz.popis158 s. : barev. il., portréty ; 25 cm
    ISBN978-80-903944-9-0
    Číslo nár. bibl.cnb002155606
    PoznámkySouběžné francouzské názvy receptů
    Předmět.hesla dezerty * moučníky * francouzská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.85 , 641.568(44) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Iveta & sladká Francie
    Dělat dobrou gastronomii bez lásky a otevřeného srdce jednoduše nejde. Normální strávník to zkrátka a dobře pozná. Většina lidí v této zemi se domnívá, že vařit a péct profesionálně může jen ten, kdo vystudoval na kuchaře, má to tedy státem dovolené, ofi ciálně potvrzené. Jen proto, aby pár puritánů nemohlo říkat, jak je možné, že ten vaří tady a ten vydává knihu o vaření a ten povídá o vaření a nemá na to ani školu. Já si to jednoduše nemyslím. Z praxe vím o mnoha lidech u nás i ve světě, kteří ten vstupní glejt (nebo povolení) do gastronomie nemají nebo si dodělali papíry s razítkem „pozor, umím vařit“ o mnoho let později. Ostatně o dobré restauraci nerozhoduje výuční list, ale to, jestli se do ní hosté vracejí nebo jestli je plná. Tvrdím, že jeden amatér s velkým srdcem pro věc zmůže více než deset znuděných vyučených profesionálů. V gastronomii to platí obzvlášť. Iveta je toho dobrým příkladem. Vzdělaná mladá dáma s fenomenálním nadšením pro gastronomii, pečení a cukrařinu především. Jsem přesvědčen, že našla své místo na slunci. Minimálně tato kniha laskavého čtenáře jednoduše přesvědčí o pravosti mých slov. V této zemi kvalitních cukrářů ubývá. Myslím si, že velmi brzy jejich řady rozšíří cukrářka s velkým srdcem, smyslem pro detail a s pokorou, která je v gastronomii tolik potřebná. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.