Počet záznamů: 1  

Nová pizza

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Manfredi, Stefano, 1954- - Autor
    247 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN 978-80-7390-755-6
    Knihy Omega
      Jančíková, Anna - Překladatel
     pizzy
     kuchařské recepty
    SignaturaB 57.488
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Nová pizza
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 57.488   

    Unifikovaný název New pizza. Česky
    Údaje o názvuNová pizza : nová éra světově populárního jídla / Stefano Manfredi ; překlad Anna Jančíková
    Záhlaví-jméno Manfredi, Stefano, 1954- (Autor)
    NakladatelPraha : Dobrovský, 2018
    Fyz.popis247 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-7390-755-6
    Číslo nár. bibl.cnb003059639
    Edice Knihy Omega (Dobrovský)
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Jančíková, Anna (Překladatel)
    Předmět.hesla pizzy
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56(=131.1) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Nová pizza
    Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým základem.Její kvalitu určuje kvalita mouky, těsta a dochucovacích ingrediencí. Oceněný šéfkuchař Stefano Manfredi nás ve své knize New Pizza vezme zpátky ke kořenům. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.