Počet záznamů: 1  

Ještě více hojnosti

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Ottolenghi, Yotam, 1968- - Autor
    351 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN 978-80-7529-603-0
      Lovekin, Jonathan - Fotograf   Eisenmannová, Dagmar, - Překladatel
     bezmasá jídla  zeleninová jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaB 57.492
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Ještě více hojnosti
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 57.492   

    Unifikovaný název Plenty more. Česky
    Údaje o názvuJeště více hojnosti / Yotam Ottolenghi
    Záhlaví-jméno Ottolenghi, Yotam, 1968- (Autor)
    Nakladatel[Praha] : Slovart, 2018
    Fyz.popis351 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN978-80-7529-603-0
    Číslo nár. bibl.cnb003057599
    PoznámkyZ angličtiny přeložila Dagmar Eisenmannová. Fotografie Jonathan Lovekin. Obálkový podnázev: nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Lovekin, Jonathan (Fotograf)
    Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Překladatel)
    Předmět.hesla bezmasá jídla * zeleninová jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.5-021.146.4 , 641.55:635.1/.8 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Ještě více hojnosti
    Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech, fotografiemi i grafikou... Listujte, čtěte, vybírejte, vařte a pochutnávejte si. Třeba na salátu ze syrové červené řepy s bylinkami, rýži se šafránem, datlemi a mandlemi na nudlích soba s marinovanými houbami, pikantní polévce s cizrnou a bulgurem, kaši z quinoy s grilovanými rajčaty a česnekem, těstovinách na íránský způsob, dušeném kadeřávku s křupavými šalotkami nebo fenyklu s kapary a olivami. Možná vás osloví i jídla s exotickým názvem, jako je karí laksa nebo cuketový baba ganuš. Dobrou chuť! Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.