Počet záznamů: 1  

Maso

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Myllymäki, Tommy, 1978- - Autor
    1. vydání - 218 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-255-1118-3
      Drevstam, Charlie, - Fotograf   Kendíková, Hana, - Překladatel
     masitá jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 384.250
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Maso
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 06.05.2024)C 384.250   

    Unifikovaný název Kött, vilt & fagel. Česky
    Údaje o názvuMaso : hovězí, vepřové, jehněčí, drůbež, zvěřina / podle oceňovaného šéfkuchaře Tommyho Myllymäkiho ; fotografie Charlie Drevstam ; překlad: Hana Kendíková
    Záhlaví-jméno Myllymäki, Tommy, 1978- (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelPraha : Rebo International CZ, 2018
    Fyz.popis218 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-255-1118-3
    Číslo nár. bibl.cnb003056527
    PoznámkyPřeloženo ze švédštiny. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Drevstam, Charlie, 1965- (Fotograf)
    Kendíková, Hana, 1973- (Překladatel)
    Předmět.hesla masitá jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.5 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Maso
    Podle přibližně stovky receptů připravíte lahodné pokrmy pro všední i sváteční dny, například vepřové kotlety s blumami a čekankou, vynikající švédské masové kuličky, různé druhy tatarského bifteku anebo například kuře grilované v celku s citronem a tymiánem. Najdete zde také vše, co potřebujete vědět k tomu, abyste dokázali připravit dokonalý steak. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.