Počet záznamů: 1  

Kávologie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Montenegro, Gloria - Autor
    239 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, faksimile ; 28 cm
    ISBN 978-80-7390-522-4
    Knihy Omega
      Chirouze M., Christina, - Autor   Kučera, Radomír - Překladatel
     káva  kávovník  pražení kávy  příprava nápojů  pěstování užitkových rostlin
     monografie  fotografické publikace
    SignaturaB 57.451
    Umístění 663.9 - Kakao. Čokoláda. Káva. Čaj. Tabák
    Kávologie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 57.451   

    Uniform title Caféologie. Česky
    Title statementKávologie : příběhy a pocity / Gloria Montenegro, Christina Chirouze M. ; přeložil Radomír Kučera
    Main entry-name Montenegro, Gloria (Author)
    PublicationPraha : Dobrovský, 2018
    Phys.des.239 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, faksimile ; 28 cm
    ISBN978-80-7390-522-4
    National bibl. num.cnb003059617
    Edition Knihy Omega (Dobrovský)
    NotePřeloženo z angličtiny. Terminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Chirouze M., Christina, 1987- (Author)
    Kučera, Radomír (Translator)
    Subj. Headings káva * kávovník * pražení kávy * příprava nápojů * pěstování užitkových rostlin - země světa
    Form, Genre monografie * fotografické publikace
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 663.93 , 582.936.1 , 633.73 , 663.933.4 , 633/635 , 641.87 , (100) , (048.8) , (084.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru663.9 - Kakao. Čokoláda. Káva. Čaj. Tabák
    Document kindBOOKS
    Kávologie
    I když kávu pijí lidé po celém světě, samotné semeno zůstává záhadou. Jeho univerzálnost nemá obdoby. A o jeho specifikách, nebo přesněji zvláštnostech, učí autorka této knihy ve své kavárně. A nyní vás prostřednictvím této knihy celým bohatým světem kávy provede.Tato kniha nabízí ciitlivý a intuitivní přístup ke kávě. Je jakousi iniciační cestou, která odhaluje tajemství kávy od původu zrn až po její ochutnání. Od rostliny až k nápoji – autorka vás provede všemi druhy kávy, jednoho z nejoblíbenějších nápojů na zemi. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.