Počet záznamů: 1
Einführung in die Lebensmittelchemie
kniha
Beythien, Adolf, 1867-1949 - Autor
4., völlig neubearbeitete Auflage - Dresden : Theodor Steinkopff, 1956 - 443 s. : tab.
Heimann, Werner, - Autor
potravinářská chemie
učebniceSignatura C 24.937 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Einführung in die Lebensmittelchemie / A. Beythien, Werner Heimann Záhlaví-jméno Beythien, Adolf, 1867-1949 (Autor) Údaje o vydání 4., völlig neubearbeitete Auflage Vyd.údaje Dresden : Theodor Steinkopff, 1956 Fyz.popis 443 s. : tab. Poznámky 4. vydání upravil Werner Heimann Dal.odpovědnost Heimann, Werner, 1912-1985 (Autor)
Předmět.hesla potravinářská chemie Forma, žánr učebnice Konspekt 664 - Potravinářský průmysl 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664:54 , (075) Země vyd. Německo Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1