Počet záznamů: 1  

Jednoduše & dokonale

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Autor
    První vydání - 95 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 31 cm
    ISBN 978-80-87737-35-4
    Jednoduše & dokonale
      Vaňková, Jana - Autor   Bílek, Pavel - Fotograf   Novák, Tomáš - Fotograf
     masitá jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaB 57.394
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Jednoduše & dokonale
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 57.394   

    Údaje o názvuJednoduše & dokonale. Maso / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák
    Část názvuMaso
    Záhlaví-jméno Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Prakul Production, 2018
    Fyz.popis95 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 31 cm
    ISBN978-80-87737-35-4
    Číslo nár. bibl.cnb003027252
    Edice Jednoduše & dokonale
    PoznámkyNa obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Vaňková, Jana (Autor)
    Bílek, Pavel (Fotograf)
    Novák, Tomáš (Fotograf)
    Dal.odpovědnost Pražský kulinářský institut (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla masitá jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.5 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Jednoduše & dokonale
    Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. V edici Jednoduše & dokonale tato 3. kniha v pořadí skvěle doplní předchozí kuřecí a zeleninovou kuchařku, které patří mezi nejprodávanější tituly na trhu. Hlavní roli v knize hrají tentokrát vepřové a hovězí maso. Recepty jsou podrobně popsány osvědčeným způsobem „krok za krokem“ tak, aby i zdánlivě „složitý“ pokrm uvařil i absolutní začátečník. Svou jednoduchostí a použitím běžně dostupných surovin zaujme kniha každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.