Počet záznamů: 1  

Analytická chemie kvalitativní

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Okáč, Arnošt, 1903-1980 - Autor
    1. vyd. - Praha : ČSAV, 1956 - 509 s. : il. ; 8°
    Práce Čs. akademie věd. Sekce chemická
     analytická chemie  kvalitativní analýza
     učebnice vysokých škol
    SignaturaC 24.725
    Umístění
    Analytická chemie kvalitativní
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 24.725   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementAnalytická chemie kvalitativní / Arnošt Okáč
    Main entry-name Okáč, Arnošt, 1903-1980 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : ČSAV, 1956 (Praž. tisk. 05)
    Phys.des.509 s. : il. ; 8°
    National bibl. num.cnb000722887
    Ser.statement/add.entry Československá akademie věd. Práce. Sekce chemická
    Note2300 výt.. Jmenný a věcný rejstřík. Pozn.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings analytická chemie * kvalitativní analýza
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect543 - Analytická chemie
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 543 , 543.061 , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Analytická chemie kvalitativní
    Autor zachytil především současný stav thematu. Po úvodu probral v theoretické části analytické reakce, jejich techniku, reakce skupinové, reakce selektivní s obvyklým rozdělením prvků na kovy a nekovy a kvalitativní elementární analysu organických sloučenin. Učebnice vznikla přepracováním vlastního díla "Základy analytické chemie podle novějšího postupu" z r. 1952 tak, že některé stati byly doplněny, např. pojednání o selektivních reakcích a upraveno dělení sirovodíkové. K studiu knihy předpokládají se znalosti fysikální chemie v rozsahu učebnice Brdičkovy. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.