Počet záznamů: 1  

Sladké a veselé s Ivetou

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Fabešová, Iveta, 1984-
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2013 - 106 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-249-2326-0
      Kučera, Marek - Fotograf   Beran, Tomáš, - Fotograf
     vánoční pečivo  vánoční cukroví
     kuchařské recepty
    SignaturaC 382.787
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Sladké a veselé s Ivetou
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 382.787 a   

    Údaje o názvuSladké a veselé s Ivetou / Iveta Fabešová ; [fotografie Marek Kučera, Tomáš Beran]
    Záhlaví-jméno Fabešová, Iveta, 1984-
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ikar, 2013
    Fyz.popis106 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN978-80-249-2326-0
    Číslo nár. bibl.cnb002508829
    Dal.odpovědnost Kučera, Marek (Fotograf)
    Beran, Tomáš, 1972- (Fotograf)
    Předmět.hesla vánoční pečivo * vánoční cukroví
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.85:398.33 , 664.682:398.332.416 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Sladké a veselé s Ivetou
    Kdo by se netěšil na stůl plný typického vánočního cukroví, vánočku s rozinkami a vůni vanilky! A ještě dort na první svátek vánoční, vášnivé čokoládové košíčky pro večerní chvíle ve dvou a horkou čokoládu po návratu z procházky po českých betlémech. S cukrářkou Ivetou budete připravovat vše v časovém sledu od prvního adventu, abyste se nedostali před Štědrým večerem do časové tísně. Zkuste také upéct něco nového – pannetonne, kávová zrna, makronky, máslové rohlíčky s krémem, a oslníte každou návštěvu. Máme i další skvělé knihy receptů Ivety Fabešové. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.