Počet záznamů: 1  

Výsek

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hakl, Emil, 1958- - Autor
    Vydání první - 172 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-257-2477-4
     české prózy  fejetony  výbory
    SignaturaC 382.976
    Výsek
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory nedostupnýC 382.976 ČD   
    Lidická ( příruční sklad ) k vypůjčeníC 382.976   
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 382.976 a   
    Rožnov k vypůjčeníC 382.976 R   
    Suché Vrbné nedostupnýC 382.976 SV   
    Vltava vypůjčeno (do 27.05.2024)C 382.976 Va   

    Údaje o názvuVýsek : výběr fejetonů, které vznikaly pro rubriku Pavlač magazínu Čilichili v letech 2005-2016 / Emil Hakl
    Záhlaví-jméno Hakl, Emil, 1958- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Argo, 2018
    Fyz.popis172 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-257-2477-4
    Číslo nár. bibl.cnb003044514
    Forma, žánr české prózy * fejetony * výbory
    Konspekt821.162.3-3 - Česká próza
    MDT 821.162.3-3 , (0:82-4) , (082.21)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Výsek
    Užší výběr z autorových fejetonů, uveřejňovaných v letech 2005-2016 v magazínu Čilichili, firemním periodiku mobilního operátora Oskar/Vodafone.Pečlivý výběr přináší přes stovku textů z bohatého dvanáctiletého materiálu sloupků pro magazín Čilichili, jenž byl ve své době pozoruhodně koncipovaným firemním periodikem. Haklovy příspěvky, psané často na aktuální nebo zadané téma, jsou lakonicky stručné a vyznačují se typickou náladou ironicky melancholického úšklebku, jakož i porozuměním pro životy a figury ne právě vítězné. Často bývají uvedeny nějakým obecnějším, suše sarkastickým postřehem, tím vtipnějším i hořčím, čím je trefnější. Tyto fejetony tvoří jistě okrajovou oblast autorova díla, ani ony ale nezklamou příznivce jeho osobitého stylu a náhledu na svět. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.