Počet záznamů: 1  

MBA studium v podmínkách české praxe

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Otáhal, Petr - Autor
    První vydání - 98 stran, 81 stran příloh v různém stránkování : ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-247-2017-3
    Finance
       manažeři  odborné vzdělávání  studium a výuka  instituce a organizace
     kolektivní monografie
    SignaturaC 383.035
    Umístění 378 - Vysoké školství
    MBA studium v podmínkách české praxe
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 383.035   

    Title statementMBA studium v podmínkách české praxe : současnost a budoucnost vzdělávání manažerů v ČR / Petr Otáhal a kolektiv
    Main entry-name Otáhal, Petr (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Grada Publishing, 2018
    Phys.des.98 stran, 81 stran příloh v různém stránkování : ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-247-2017-3
    National bibl. num.cnb003039317
    Edition Finance (Grada)
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy
    Contains alsoStrategie vzdělávací politiky České republiky do roku 2020 -- Společná zpráva Rady a Komise pro rok 2015 o provádění strategického rámce evropské spolupráce v oblasti vzdělávání a odborné přípravy (ET 2020)
    Subj. Headings MBA * manažeři * odborné vzdělávání * studium a výuka - Česko * instituce a organizace - Česko
    Form, Genre kolektivní monografie
    Conspect378 - Vysoké školy
    UDC 378.22 , 005.742-057.162 , 377 , 37.091.3 , 061 , (437.3) , (048.8:082)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru378 - Vysoké školství
    Document kindBOOKS
    MBA studium v podmínkách české praxe
    Kniha jako jediná na trhu analyzuje a popisuje současný trh s MBA studiem v České republice a seznamuje s nejvýznamnějšími institucemi, na nichž je možné MBA v Česku studovat. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.