Počet záznamů: 1  

Principy zakládání porostů na bývalé zemědělské půdě v rámci ploch vymezených k zalesnění

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vopravil, Jan, 1975- - Autor
    1. vydání - 58 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
    ISBN 978-80-87361-69-6
      Podrázský, Vilém, - Autor   Holubík, Ondřej - Autor   Vacek, Stanislav, - Autor   Beitlerová, Hana, - Autor   Vacek, Zdeněk - Autor
     zemědělská půda  zalesňování
     metodické příručky
    SignaturaC 382.615
    Umístění 630 - Lesnictví
    Principy zakládání porostů na bývalé zemědělské půdě v rámci ploch vymezených k zalesnění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 382.615   

    Údaje o názvuPrincipy zakládání porostů na bývalé zemědělské půdě v rámci ploch vymezených k zalesnění : metodika pro praxi / Vopravil J., Podrázský V., Holubík O., Vacek S., Beitlerová H., Vacek Z.
    Záhlaví-jméno Vopravil, Jan, 1975- (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelPraha : Výzkumný ústav meliorací a ochrany půdy, v.v.i., 2017
    Fyz.popis58 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
    ISBN978-80-87361-69-6
    Číslo nár. bibl.cnb002941297
    PoznámkyNad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta lesnická a dřevařská
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Dal.odpovědnost Podrázský, Vilém, 1961- (Autor)
    Holubík, Ondřej (Autor)
    Vacek, Stanislav, 1954- (Autor)
    Beitlerová, Hana, 1987- (Autor)
    Vacek, Zdeněk (Autor)
    Dal.odpovědnost Česká zemědělská univerzita v Praze. Lesnická a dřevařská fakulta (Jiná role)
    Předmět.hesla zemědělská půda - Česko * zalesňování - Česko
    Forma, žánr metodické příručky
    Konspekt630 - Lesnictví
    MDT 631.44 , 630.233 , (437.3) , (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru630 - Lesnictví
    Druh dok.KNIHY
    Principy zakládání porostů na bývalé zemědělské půdě v rámci ploch vymezených k zalesnění
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.