Počet záznamů: 1  

Chytré jídlo

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Trenchi, Cinzia - Autor
    159 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN 978-80-7390-673-3
    Knihy Omega
      Říská, Pavlína, - Překladatel
     racionální výživa  jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaB 57.184
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Chytré jídlo
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 57.184   

    Unifikovaný název Smartfood - healty tips. Česky
    Údaje o názvuChytré jídlo : recepty a tipy na to, jak být zdravý a žít déle / Cinzia Trenchi ; přeložila Pavlína Říská
    Záhlaví-jméno Trenchi, Cinzia (Autor)
    NakladatelPraha : Dobrovský s.r.o., 2018
    Fyz.popis159 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN978-80-7390-673-3
    Číslo nár. bibl.cnb003023319
    Edice Knihy Omega (Dobrovský)
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Říská, Pavlína, 1972- (Překladatel)
    Předmět.hesla racionální výživa * jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 613.2 , 641.55 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Chytré jídlo
    Co jsou to chytré potraviny? Vědecký výzkum ukázal, že některé potraviny jsou obzvláště bohaté na univerzální základní prvky, tak důležité pro naše zdraví, jako jsou vitaminy, minerální látky, vlákniny a jiné "chytré" molekuly, které blahodárně působí proti stárnutí buněk. Tyto potraviny mohou přispět i k boji proti vzniku závažných onemocnění, jako je rakovina nebo kardiovaskulární a degenerativní choroby. Kniha receptů je doplněna nádhernými fotografiemi a podrobnými popisy, jak „chytré" potraviny upravit, abychom si uvařili jídla bohatých barev i vůní. Dále jsou tu nutriční vlastnosti a nejlepší metody vaření jednotlivých surovin. Kniha je rozdělena do čtyř sekcí (snídaně, předkrmy, hlavní jídla, džusy a koktejly). Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.