Počet záznamů: 1  

Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Musil, František - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1956 - 67 s. : il. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Orel, Vítězslav, - Autor úvodu atd.
     vejce  vaječná jídla  potravinářská mikrobiologie
     příručky
    SignaturaC 25.226
    Umístění
    Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 25.226   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuMikrobiologie vajec a vaječných výrobků / František Musil ; [předmluva Vítězslav Orel]
    Záhlaví-jméno Musil, František (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL, 1956 (Práce)
    Fyz.popis67 s. : il. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000724534
    Edice Řada potravinářské literatury
    Poznámky1300 výt., dotisk 849 výt. v r. 1957 (1301-2150 výt.)
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Orel, Vítězslav, 1926-2015 (Autor úvodu atd.)
    Předmět.hesla vejce * vaječná jídla * potravinářská mikrobiologie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 579.67 , 641.55:637.4 , 613.286 , 637.4 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Mikrobiologie vajec a vaječných výrobků
    Mikrobiologie skořápkových vajec, vaječného obsahu a sušeného vaječného obsahu. Autor seznamuje s činiteli, vyvolávajícími mikrobiální zkázu vajec a s podmínkami, ovlivňujícími jejich výskyt a průběh. Rozvádí zejména mechanisaci pracovních úkonů a opatření hygienicko-sanitační. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.