Počet záznamů: 1  

Česnek

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Linford, Jenny - Autor
    159 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-7390-853-9
    Knihy Omega
      Winfield, Clare - Fotograf   Stárek, Jiří - Překladatel
     česnek kuchyňský  jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 380.935
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Česnek
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 380.935   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 380.935 a   

    Unifikovaný název Garlic. Česky
    Údaje o názvuČesnek : více než 65 lahodných způsobů kulinářského využití česneku / Jenny Linford ; fotografie Clare Winfield ; přeložil Jiří Stárek
    Záhlaví-jméno Linford, Jenny (Autor)
    NakladatelPraha : Dobrovský s.r.o., 2018
    Fyz.popis159 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7390-853-9 Kč 349.00
    Číslo nár. bibl.cnb003011278
    Edice Knihy Omega (Dobrovský)
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Winfield, Clare (Fotograf)
    Stárek, Jiří (Překladatel)
    Předmět.hesla česnek kuchyňský * jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 582.573.16 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Česnek
    Česnek vzbuzuje již od pradávna v lidech silné emoce – jedni jej milují, druzí nenávidí. Navzdory tomuto rozporu si v průběhu věků vybudoval takřka kultovní status, a to nejenom jako kulinářská ingredience, ale i jako přírodní lék, posilovač imunity a ochrana proti upírům i jiným zlým silám. Jeho charakteristická chuť a aroma, jež zvládnou dodat tolik potřebný „šmrnc“ téměř jakémukoli pokrmu, z něj udělala neocenitelnou součást každé spíže. Díky 65 nápaditým receptům, které dala dohromady kulinářská publicistka Jenny Linford, se i vy naučíte vařit s mnoha druhy a odrůdami česneku, jež se liší velikostí, pronikavostí i barvou. V této knize naleznete jak prostá a vydatná jídla s uzeným česnekem, tak exotičtější a neotřelé pokrmy využívající medvědí česnek. Osvojte si a rozpoutejte sílu této zázračné ingredience. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.