Počet záznamů: 1  

Nevyřešené záhady lidstva

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Vyd. 1. - Praha : Reader's Digest Výběr, 2004 - 384 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 29 cm
    ISBN 80-86196-85-2
      Bühl, Beate - Autor   Kaška, Petr, - Překladatel
     záhady  nevysvětlené jevy  věda  objevy a vynálezy  kuriozity, rekordy a zajímavosti
     populárně-naučné publikace
    SignaturaB 57.080
    Umístění 001.9 - Záhady. Rekordy. Kuriozity
    Nevyřešené záhady lidstva
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 57.080   

    Údaje o názvuNevyřešené záhady lidstva : věda na rozpacích / [Beate Bühlová ... et al. ; z německého originálu ... přeložil Petr Kaška]
    Část názvuVěda na rozpacích
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Reader's Digest Výběr, 2004
    Fyz.popis384 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 29 cm
    ISBN80-86196-85-2
    Číslo nár. bibl.cnb001367226
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    OriginálFaszinierende Forschung
    Dal.odpovědnost Bühl, Beate (Autor)
    Kaška, Petr, 1954- (Překladatel)
    Předmět.hesla záhady * nevysvětlené jevy * věda * objevy a vynálezy * kuriozity, rekordy a zajímavosti
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt00 - Věda. Všeobecnosti. Základy vědy a kultury. Vědecká práce
    MDT 001.94 , 001 , 001.894 , 088 , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru001.9 - Záhady. Rekordy. Kuriozity
    Druh dok.KNIHY
    Nevyřešené záhady lidstva
    Nevyřešené záhady lidstva . Pokud vás zajímá, proč je tak obtížné naučit se japonštině, zda bude někdy v budoucnu možné nechat se teleportovat jako v seriálu Star Trek, nebo proč nemůže být lotos nikdy špinavý, nahlédněte do naší poutavé knihy, která vám otevře zcela nový pohled na mnohé věci, se kterými se běžně setkáváte v každodenním životě. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.