Počet záznamů: 1  

Konservace ovoce a zeleniny

  1. kniha

    kniha


     Jech, Vlastimil - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1957 - 226 s. : il. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
     konzervování ovoce  konzervování zeleniny  technologie
     příručky
    SignaturaC 26.778
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 26.778   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuKonservace ovoce a zeleniny : úvod do technologie / Vlastimil Jech ; [předmluva Oldřich Švábenský]
    Záhlaví-jméno Jech, Vlastimil (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL, 1957 (Práce)
    Fyz.popis226 s. : il. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000725594
    Edice Řada potravinářské literatury
    Poznámky2200 výt.. Věcný rejstřík. Opr.
    Předmět.hesla konzervování ovoce * konzervování zeleniny * technologie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 001.126-029:6 , 664.83/.84 , 641.4:635.1/.8 , 664.85 , 641.4:634.1/.8 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.