Počet záznamů: 1  

Pěstební postupy pro březové porosty 1. a 2. lesního vegetačního stupně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Novák, Jiří, 1971- - Autor
    28 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7417-151-2
    Certifikované metodiky pro praxi Lesnický průvodce,
      Dušek, David, - Autor   Kacálek, Dušan, - Autor   Slodičák, Marian, - Autor   Souček, Jiří, - Autor
     bříza  pěstování lesa  výchova lesních porostů
     certifikované metodiky
    SignaturaC 380.201
    Umístění 630 - Lesnictví
    Pěstební postupy pro březové porosty 1. a 2. lesního vegetačního stupně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 380.201   

    Údaje o názvuPěstební postupy pro březové porosty 1. a 2. lesního vegetačního stupně : certifikovaná metodika / Jiří Novák, David Dušek, Dušan Kacálek, Marian Slodičák, Jiří Souček
    Záhlaví-jméno Novák, Jiří, 1971- (Autor)
    NakladatelStrnady : Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i., 2017
    Fyz.popis28 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7417-151-2
    Číslo nár. bibl.cnb002986205
    Edice/vedl.záhl. Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti. Certifikovaná metodika pro praxi
    Edice Lesnický průvodce (Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti) ; 13/2017
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Jazyková pozn.Anglická resumé
    Dal.odpovědnost Dušek, David, 1976- (Autor)
    Kacálek, Dušan, 1971- (Autor)
    Slodičák, Marian, 1951- (Autor)
    Souček, Jiří, 1969- (Autor)
    Předmět.hesla bříza * pěstování lesa * výchova lesních porostů
    Forma, žánr certifikované metodiky
    Konspekt630 - Lesnictví
    MDT 582.632.1 , 630.2 , 630.24 , (083.744)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru630 - Lesnictví
    Druh dok.KNIHY
    Pěstební postupy pro březové porosty 1. a 2. lesního vegetačního stupně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.