Počet záznamů: 1  

Manuál pro milovníka kávy

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Easto, Jessica - Autor
    První vydání - 261 stran : ilustrace, mapy ; 20 cm
    ISBN 978-80-271-0640-0
      Willhoff, Andreas - Autor   Voráčková, Karla - Překladatel
     káva  příprava nápojů  podávání nápojů
     příručky
    SignaturaC 379.967
    Umístění 663.9 - Kakao. Čokoláda. Káva. Čaj. Tabák
    Manuál pro milovníka kávy
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 29.11.2024)C 379.967   

    Unifikovaný název Craft coffee. Česky
    Údaje o názvuManuál pro milovníka kávy : jak si doma připravit tu nejlepší craft kávu / Jessica Easto & Andreas Willhoff ; přeložila Karla Voráčková
    Část názvuJak si doma připravit tu nejlepší craft kávu
    Záhlaví-jméno Easto, Jessica (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Grada Publishing, 2018
    Fyz.popis261 stran : ilustrace, mapy ; 20 cm
    ISBN978-80-271-0640-0
    Číslo nár. bibl.cnb002994437
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    Dal.odpovědnost Willhoff, Andreas (Autor)
    Voráčková, Karla (Překladatel)
    Předmět.hesla káva * příprava nápojů * podávání nápojů
    Forma, žánr příručky
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663.93 , 641.87 , 642.63 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru663.9 - Kakao. Čokoláda. Káva. Čaj. Tabák
    Druh dok.KNIHY
    Manuál pro milovníka kávy
    Připravit si doma skutečně dobrou kávu není jen tak. A přitom je to možné i bez drahého vybavení. Nevěříte? Před vámi leží manuál, který vás o tom přesvědčí. Přibližuje vám svět kávy tak, že s nově nabytými znalostmi bude pro vás příprava kvalitního nápoje hračkou. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.