Počet záznamů: 1  

Francouzské dobrodružství Jamese Martina

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Martin, James, 1972- - Autor
    191 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-7529-521-7
      Cassidy, Peter - Fotograf   Eisenmannová, Dagmar, - Překladatel
     francouzská jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 380.759
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Francouzské dobrodružství Jamese Martina
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 380.759   

    Unifikovaný název James Martin's French adventure. Česky
    Údaje o názvuFrancouzské dobrodružství Jamese Martina / fotografie Peter Cassidy ; z anglického originálu James Martin's French adventure ... přeložila Dagmar Eisenmannová
    Záhlaví-jméno Martin, James, 1972- (Autor)
    Nakladatel[Praha] : Slovart, [2018]
    Copyright©2018
    Fyz.popis191 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-7529-521-7
    Číslo nár. bibl.cnb003001931
    PoznámkyObálkový podnázev: 80 klasických francouzských receptů. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Cassidy, Peter (Fotograf)
    Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Překladatel)
    Předmět.hesla francouzská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56(=133.1) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Francouzské dobrodružství Jamese Martina
    Vydejte se s kuchařem Jamesem Martinem, kterého zřejmě znáte z TV Paprika, na cestu po Francii v klasickém Citroënu 2 a prožijte s ním úžasná kulinární dobrodružství. Na cestě křížem krážem zemí ochutnává nejlepší jídla, nakupuje na trzích a vaří – zahřejte se jeho poctivou cibulačkou se sýrovými krutony, pochutnejte si na rillettes z kachního masa s fíkovým a broskvovým čatní, připravte si pstruha s mandlemi a fazolkami, zařaďte do svého repertoáru klasické hovězí po burgundsku nebo králíka v hořčičné omáčce, naučte se správně udělat brambory gratin dauphinois či salade niçoise s grilovaným tuňákem. A čím zakončit jídlo lépe než koláčem tarte Tatin s hruškami a rozmarýnem nebo mraženým ostružinovým suflé. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.