Počet záznamů: 1  

Pečeme bez lepku

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Schäfer, Christiane - Autor
    České vydání první - 63 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7541-104-4
    Jak na to
      Strehle, Sandra, - Autor   Rynio, Jörn - Fotograf   Borecká, Jaromíra, - Překladatel
     bezlepková dieta  pečivo  pečení  moučníky  dezerty
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 379.132
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla
    Pečeme bez lepku
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 379.132   

    Unifikovaný název Glutenfrei kochen und backen. Česky
    Údaje o názvuPečeme bez lepku / text a recepty: Christiane Schäfer, Sandra Strehle ; fotografie: Jörn Rynio
    Záhlaví-jméno Schäfer, Christiane (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vydání první
    NakladatelPraha : Jan Vašut s.r.o., 2018
    Fyz.popis63 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7541-104-4
    Číslo nár. bibl.cnb002995404
    Edice Jak na to (Jan Vašut)
    PoznámkyZ němčiny přeložila Jaromíra Borecká. Obálkový podnázev: sladký požitek bez pšenice, špaldy a spol.. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Strehle, Sandra, 1970- (Autor)
    Rynio, Jörn (Fotograf)
    Borecká, Jaromíra, 1972- (Překladatel)
    Předmět.hesla bezlepková dieta * pečivo * pečení * moučníky * dezerty
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56:664.236-021.146.4 , 641.85:664.6 , 641.526.2 , 641.85 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla
    Druh dok.KNIHY
    Pečeme bez lepku
    Informace o bezlepkovém pečení, kuchařské recepty na přípravu chlebů, pečiva, koláčů, dortů a dalších sladkostí vhodných i na vánoční stůl. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.