Počet záznamů: 1  

Jan Kutálek

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kutálková, Dana, 1951- - Autor
    66 stran, 19 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace, portréty ; 18 cm
    ISBN 978-80-270-2844-3
      Kutálek, Jan, - Ilustrátor
     Kutálek, Jan, 1917-1987
    1917-1987 20. století
     keramici
     biografie  vzpomínky  jubilejní publikace
    SignaturaC 380.253
    Umístění 738 - Umělecká keramika. Porcelán. Majolika
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 380.253   

    Údaje o názvuJan Kutálek : 20.7.1917-28.5.1987 : motto: "Optimismus je něco jako moje vrozená tělesná vada" / Dana Kutálková
    Název na hřbetuOptimismus je něco jako moje vrozená tělesná vada...
    Záhlaví-jméno Kutálková, Dana, 1951- (Autor)
    NakladatelPraha : Dana Kutálková, 2017
    Fyz.popis66 stran, 19 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace, portréty ; 18 cm
    ISBN978-80-270-2844-3
    Číslo nár. bibl.cnb002942660
    PoznámkyŽivotopisná data a přehled výstav. Japonská vazba (jednostranně potištěné dvoulisty svázané do hřbetu knihy volnými okraji). 500 výtisků
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Dal.odpovědnost Kutálek, Jan, 1917-1987 (Ilustrátor)
    Předmět.hesla Kutálek, Jan, 1917-1987 * 1917-1987 * 20. století * keramici - Česko - 20. století
    Forma, žánr biografie * vzpomínky * jubilejní publikace
    Konspekt73 - Sochařství, keramika, porcelán, umělecké zpracování kovů
    929 - Biografie
    MDT 738.071.1 , 929 , (437.3) , (092) , (0:82-94) , (082.2)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru738 - Umělecká keramika. Porcelán. Majolika
    Druh dok.KNIHY
    Kniha vzpomínek na keramika Jana Kutálka. Vychází u příležitosti stého výročí narození umělce. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.