Počet záznamů: 1  

Polévkové přípravky

  1. kniha

    kniha


     Král, Ludvík - Autor
    Praha : Min. potravinářského prům., 1955 - 163, [1] s. ; 8°
     polévky  potravinářský průmysl  výroba potravin  výrobní technologie
     příručky
    SignaturaC 27.766
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 27.766   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuPolévkové přípravky / Ludvík Král
    Záhlaví-jméno Král, Ludvík (Autor)
    Vyd.údajePraha : Min. potravinářského prům., 1955 (PMT 03)
    Fyz.popis163, [1] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000679961
    Poznámky500 výt.. Pro vnitř. potř.
    Předmět.hesla polévky * potravinářský průmysl * výroba potravin * výrobní technologie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 62:005.83 , 663/664 , 641.55 , 641.827 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Kniha přináší po prvé v české literatuře souborné pojednání o výrobě a problémech průmyslu polévkových přípravků. Přestože její zaměření je praktické, podává autor dosti obšírný theoretický výklad z nauky obílkovinách.Jeurčenavšem potravinářům, především však středně technickým kádrům ve výrobě.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.