Počet záznamů: 1
Polévkové přípravky
kniha
Král, Ludvík - Autor
Praha : Min. potravinářského prům., 1955 - 163, [1] s. ; 8°
polévky potravinářský průmysl výroba potravin výrobní technologie
příručkySignatura C 27.766 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Polévkové přípravky / Ludvík Král Záhlaví-jméno Král, Ludvík (Autor) Vyd.údaje Praha : Min. potravinářského prům., 1955 (PMT 03) Fyz.popis 163, [1] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000679961 Poznámky 500 výt.. Pro vnitř. potř. Předmět.hesla polévky * potravinářský průmysl * výroba potravin * výrobní technologie Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 62:005.83 , 663/664 , 641.55 , 641.827 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Kniha přináší po prvé v české literatuře souborné pojednání o výrobě a problémech průmyslu polévkových přípravků. Přestože její zaměření je praktické, podává autor dosti obšírný theoretický výklad z nauky obílkovinách.Jeurčenavšem potravinářům, především však středně technickým kádrům ve výrobě.Načítání…
Počet záznamů: 1