Počet záznamů: 1
Technologie masného průmyslu
Praha : Ministerstvo potravinářského průmyslu, 1955 - 263 s., [11] s. obr. příl. ; 8°
masný průmysl technologie
příručkySignatura C 27.524/1 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Technologie masného průmyslu. I. díl / vypracováno Hlavní správou masného a rybného prům. za spoluúčasti techniků z podniků a pracovníků Výzkum. úst. pro maso a ryby v Brně Vyd.údaje Praha : Ministerstvo potravinářského průmyslu, 1955 (PMT 03) Fyz.popis 263 s., [11] s. obr. příl. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000718023 Předmět.hesla masný průmysl * technologie Forma, žánr příručky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 001.126-029:6 , 637.5+664.91/.95 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY První díl knihy je rozdělen na část všeobecnou a na část pojednávající o jateční výrobě. Dílo je výsledkem kolektivní spolupráce řady autorů a obsahuje platné technologické postupy a jakostní normy pro jateční i masnou výrobu, včetně sádla, loje a masových konserv. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1