Počet záznamů: 1  

Semínka

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Edgson, Vicki - Autor
    První vydání - 176 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-204-4619-0
      Thomas, Heather, - Autor   Sugiura, Yuki - Fotograf   Růžičková, Barbora,
     jedlá semena  racionální výživa  dietní jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 377.957
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Semínka
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )vypůjčeno (do 10.05.2024)C 377.957   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 377.957 a   

    Unifikovaný název Amazing edible seeds. Česky
    Údaje o názvuSemínka : přírodní zdroje energie v desítkách zajímavých receptů / Vicki Edgsonová a Heather Thomasová ; fotografie Yuki Sugiorová ; z anglického originálu Amazing edible seeds. Health-boosting and delicious recipes using nature's nutritional powerhouse ... přeložila Barbora Růžičková
    Záhlaví-jméno Edgson, Vicki (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : MF/Mladá fronta, 2018
    Fyz.popis176 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-204-4619-0 Kč 399.00
    Číslo nár. bibl.cnb002987618
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Thomas, Heather, 1954- (Autor)
    Sugiura, Yuki (Fotograf)
    Růžičková, Barbora, 1989-
    Předmět.hesla jedlá semena * racionální výživa * dietní jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 631.576.3:635.6 , 613.2 , 641.56 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Semínka
    Kuchařka obsahuje více než 60 receptů na přípravu hlavních jídel, salátů, dezertů, pečiva, nápojů, dipů a pomazánek z různých druhů semínek.Každý recept obsahuje ingredience, informaci o době přípravy a fotografii. V knize je podrobně představeno 20 semínek (kmín, koriandr, konopí, hořčice, vojtěška, kardamon, římský kmín, pískavice, černucha, granátové jablko, vanilka, fenykl, mák, dýně, slunečnice, pohanka, chia, len, quinoa, sezam), způsoby jejich pěstování, následné zpracování, obsah živin a jejich přínos pro lidské zdraví. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.