Počet záznamů: 1
Technologie mlýnské výroby
Kupric, Jakov Nikolajevič, 1880-1969 - Autor
1. vyd. - Praha : SNTL, 1955 - 270, [2] s. : [1] příl. ; 8°
Řada potravinářské literatury
mlynářství obilí (zrno)
příručkySignatura C 27.481/2 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Technologie mlýnské výroby : Určeno prac. v mlýnském sektoru, studentům vys. školy potravinářské technologie a odb. škol. 2. [díl], Mletí obilí / J.N. Kupric ; Z rus. orig. Technologija mukomol'nogo proizvodstva přel. Miloslav Poš ; Překlad upr. Jiří Fridman ; Předml.: Josef Krob Část názvu Mletí obilí Záhlaví-jméno Kupric, Jakov Nikolajevič, 1880-1969 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL, 1955 (Práce) Fyz.popis 270, [2] s. : [1] příl. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000679819 Edice Řada potravinářské literatury Poznámky Věcný rejstřík. 2200 výt.. S il.. Pozn.. Přehl. lit. Předmět.hesla mlynářství * obilí (zrno) Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 631.576.3 , 664.7 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Druhý díl pojednává o vlastním mletí obilí: zabývá se rozmělňováním zrn, tříděním meliva podle velikosti a tříděním směsi částic jednotlivého zrna podle jakosti, probírá způsoby mletí a podrobně si všímá mletípšeniceažita.Závěrečná kapitola je věnována měrné spotřebě energie v mlýnských závodech. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1