Počet záznamů: 1  

Chlazení a skladování masa a drobů

  1. kniha

    kniha


     Muravljanskij, S. M. - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1955 - 63 s. : il. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
     masný průmysl  chlazení  zmrazování potravin
     příručky
    SignaturaC 27.458
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 27.458   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuChlazení a skladování masa a drobů / S.M. Muravljanskij ; z ruského originálu ... přeložil Ladislav Schmid ; předmluva k českému vydání J. Skotnica
    Záhlaví-jméno Muravljanskij, S. M. (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL, 1955 (Práce)
    Fyz.popis63 s. : il. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000718106
    Edice Řada potravinářské literatury
    Poznámky1500 výt.. Pozn.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno pro zaměstnance masného průmyslu a pro závodů učňovské školy a odborné školy potravinářské
    Předmět.hesla masný průmysl * chlazení * zmrazování potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.5+664.91/.95 , 62-71 , 641.437
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Brožura shrnuje sovětské zkušenosti se skladováním masa v chladírnách a mrazírnách s přirozeným chlazením mas v odvěšovnách se zmrazováním a umělým chlazením v chladících a zmrazovacích komorách. Uvedeny jsou též tabulky o připustných dobách chladnutí a normy úbytku masa.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.