Počet záznamů: 1  

Uzeninové delikatesy

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Ballard, Miranda - Autor
    1. vydání - 160 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-264-1807-8
      Machálek, Ondřej - Překladatel
     uzeniny  masné výrobky  masitá jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 377.667
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Uzeninové delikatesy
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 377.667   

    Unifikovaný název Charcuterie. Česky
    Údaje o názvuUzeninové delikatesy : jak připravovat, podávat a vychutnávat si uzeniny / Miranda Ballard ; překlad: Ondřej Machálek
    Záhlaví-jméno Ballard, Miranda (Autor)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelBrno : CPress, 2018
    Fyz.popis160 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-264-1807-8
    Číslo nár. bibl.cnb002979928
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Machálek, Ondřej (Překladatel)
    Předmět.hesla uzeniny * masné výrobky * masitá jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 637.523 , 637.5+664.91/.95 , 641.55:637.5 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Uzeninové delikatesy
    Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella. Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. Přečtěte si tedy, jak a s čím luxusní uzeniny kombinovat, jak je podávat i jak z nich vytvořit delikátní pokrmy, kterými jistě uchvátíte všechny své známé. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.