Počet záznamů: 1
Ballard, Miranda - Autor
1. vydání - 160 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-264-1807-8
Machálek, Ondřej - Překladatel
uzeniny masné výrobky masitá jídla
kuchařské receptySignatura C 377.667 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Unifikovaný název Charcuterie. Česky Údaje o názvu Uzeninové delikatesy : jak připravovat, podávat a vychutnávat si uzeniny / Miranda Ballard ; překlad: Ondřej Machálek Záhlaví-jméno Ballard, Miranda (Autor) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel Brno : CPress, 2018 Fyz.popis 160 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-264-1807-8 Číslo nár. bibl. cnb002979928 Poznámky Přeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Machálek, Ondřej (Překladatel)
Předmět.hesla uzeniny * masné výrobky * masitá jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.523 , 637.5+664.91/.95 , 641.55:637.5 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella. Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. Přečtěte si tedy, jak a s čím luxusní uzeniny kombinovat, jak je podávat i jak z nich vytvořit delikátní pokrmy, kterými jistě uchvátíte všechny své známé. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněNačítání…
Počet záznamů: 1