Počet záznamů: 1
Poklady české kuchyně
Vydání 1. - 162 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-906687-3-7
česká jídla
kuchařské receptySignatura C 377.513 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Poklady české kuchyně : čtyři roční období : nejlepší recepty od jara do zimy Část názvu Nejlepší recepty od jara do zimy Údaje o vydání Vydání 1. Nakladatel Praha : CN Invest, 2017 Fyz.popis 162 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-906687-3-7 Číslo nár. bibl. cnb002958485 Poznámky Obsahuje rejstřík. Název z obálky Monografický speciál k F.O.O.D. 2017
Předmět.hesla česká jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56(=162.3) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1