Počet záznamů: 1  

Poklady české kuchyně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Vydání 1. - 162 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-906687-3-7
     česká jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 377.513
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Poklady české kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 377.513   

    Údaje o názvuPoklady české kuchyně : čtyři roční období : nejlepší recepty od jara do zimy
    Část názvuNejlepší recepty od jara do zimy
    Údaje o vydáníVydání 1.
    NakladatelPraha : CN Invest, 2017
    Fyz.popis162 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-906687-3-7
    Číslo nár. bibl.cnb002958485
    PoznámkyObsahuje rejstřík. Název z obálky
    Monografický speciál k F.O.O.D. 2017
    Předmět.hesla česká jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56(=162.3) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Monografický speciál k F.O.O.D. 2017
    Poklady české kuchyně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.