Počet záznamů: 1  

Třináctkrát proto

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Asher, Jay, 1975- - Autor
    2. vydání - 220 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7544-419-6
      Mikulka, Lumír, - Překladatel
     americké romány  publikace pro mládež
    SignaturaC 377.745
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníC 377.745 b   

    Unifikovaný název Thirteen reasons why. Česky
    Údaje o názvuTřináctkrát proto / Jay Asher ; přeložil Lumír Mikulka
    Variantní názvyTřináct krát proto
    13 x proto
    Záhlaví-jméno Asher, Jay, 1975- (Autor)
    Údaje o vydání2. vydání
    NakladatelV Praze : CooBoo, 2017
    Fyz.popis220 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7544-419-6
    Číslo nár. bibl.cnb002940608
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Dal.odpovědnost Mikulka, Lumír, 1964- (Překladatel)
    Forma, žánr americké romány * publikace pro mládež
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    821-93 - Literatura pro děti a mládež (beletrie)
    MDT 821.111(73)-31 , 821-93 , (0:82-31)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Clay Jensen je úplně normální kluk na střední. Jednoho dne na verandě najde balíček – krabici od bot v balicím papíře, bez zpáteční adresy. A uvnitř? Sedm magnetofonových kazet. Kdo dnes poslouchá kazety? A má si je on vůbec na čem přehrát? Ale když Clay ze zvědavosti zasune první kazetu do sterea, svět se mu obrátí vzhůru nohama. Z reproduktorů se totiž ozve hlas Hannah Bakerové – jeho spolužačky, která spáchala sebevraždu. Proč znovu vstupuje do jeho života? Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace

    Pokud chcete přispět Vašim hodnocením prosím přihlaste se ke svému účtu.

    • Hodnocení2/5
      Nevím, co jsem čekala, ale kniha je ještě horší než seriál.

      , zdroj: čtenář Jihočeské vědecké knihovny v Českých Budějovicích

    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.