Počet záznamů: 1  

Sladkovodní ryby

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Levý, Eduard - Autor
    103 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
    ISBN 978-80-87699-14-0
     rybí jídla  sladkovodní ryby
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaB 56.796
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Sladkovodní ryby
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněB 56.796 P   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníB 56.796 a   

    Údaje o názvuSladkovodní ryby : snadné zpracování a příprava v kuchyni : recepty / Eduard Levý
    Záhlaví-jméno Levý, Eduard (Autor)
    Nakladatel[České Budějovice] : Typ, 2017
    Fyz.popis103 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
    ISBN978-80-87699-14-0
    Číslo nár. bibl.cnb002957410
    PoznámkyTerminologický slovník. 1700 výtisků
    Předmět.hesla rybí jídla * sladkovodní ryby - Česko
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.56 , 639.21 , (437.3) , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Sladkovodní ryby
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.