Počet záznamů: 1  

Atlas hub Šumavy a Novohradských hor

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Holec, Jan, 1968- - Autor
    První vydání - 293 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 23 cm
    ISBN 978-80-87101-53-7
      Beran, Miroslav, - Autor   Kříž, Martin, - Autor
     houby  flóra  ekologie rostlin
     Šumava (pohoří)  Novohradské hory (Česko a Rakousko)
     atlasy
    SignaturaC 376.687
    Umístění 582.2 - Nižší rostliny
    Atlas hub Šumavy a Novohradských hor
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 376.687   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 376.687 P   

    Údaje o názvuAtlas hub Šumavy a Novohradských hor / Jan Holec, Miroslav Beran, Martin Kříž
    Záhlaví-jméno Holec, Jan, 1968- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelČeské Budějovice : Karmášek, 2017
    Fyz.popis293 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 23 cm
    ISBN978-80-87101-53-7
    Číslo nár. bibl.cnb002977493
    PoznámkyNa rubu titulní stránky a v tiráži podnázev: člověkem ovlivněná stanoviště. 2000 výtisků. Terminologický slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstříky
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Dal.odpovědnost Beran, Miroslav, 1967- (Autor)
    Kříž, Martin, 1982- (Autor)
    Předmět.hesla houby - Česko * flóra - Česko * ekologie rostlin * Šumava (pohoří) * Novohradské hory (Česko a Rakousko)
    Forma, žánr atlasy
    Konspekt58 - Botanika
    MDT 582.282/.284 , 581.9 , 581.5 , (437.31-13) , (436.2) , (084.42)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru582.2 - Nižší rostliny
    Druh dok.KNIHY
    Atlas hub Šumavy a Novohradských hor
    Fotografický atlas vybraných druhů jedlých i jedovatých hub vyskytujících se v oblasti Šumavy a Novohradských hor. Hlavní znaky, popis, ekologie, rozšíření, podobné druhy. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.