Počet záznamů: 1  

Ryby z našich rybníků a řek

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vogt, Jacqueline, 1962- - Autor
    České vydání první - 144 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN 978-80-7236-995-9
      Swoboda, Ingo - Autor   Walter, Alexander - Fotograf   Pokorná, Markéta - Překladatel
     rybí jídla  sladkovodní ryby
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 376.202
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Ryby z našich rybníků a řek
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 376.202 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 376.202   

    Unifikovaný název Fische aus heimischen Seen & Flüssen. Česky
    Údaje o názvuRyby z našich rybníků a řek : poklady z přírody / Jaqueline Vogt, Ingo Swoboda ; fotografie: Alexander Walter
    Část názvuPoklady z přírody
    Záhlaví-jméno Vogt, Jacqueline, 1962- (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vydání první
    NakladatelPraha : Vašut, 2017
    Fyz.popis144 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN978-80-7236-995-9
    Číslo nár. bibl.cnb002955687
    PoznámkyZ němčiny přeložila Markéta Pokorná. Obsahuje rejstříky
    Dal.odpovědnost Swoboda, Ingo (Autor)
    Walter, Alexander (Fotograf)
    Pokorná, Markéta (Překladatel)
    Předmět.hesla rybí jídla * sladkovodní ryby - Česko
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.56 , 639.21 , (437.3) , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Ryby z našich rybníků a řek
    Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen výlov vysoko nad povolený limit, mohou zůstat ušetřeny. Naučte se, jak správně zacházet s lahodným rybím či račím masem. Nahlédněte přes rameno profesionálním rybářům. Ukážeme vám, co je v rybí kuchyni opravdu podstatné. Vaření vás bude bavit a pochutnáte si na zdravém jídle. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.