Počet záznamů: 1  

Ryby z našich rybníků a řek

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vogt, Jacqueline, 1962- - Autor
    České vydání první - 144 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN 978-80-7236-995-9
      Swoboda, Ingo - Autor   Walter, Alexander - Fotograf   Pokorná, Markéta - Překladatel
     rybí jídla  sladkovodní ryby
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 376.202
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Ryby z našich rybníků a řek
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory nedostupnýC 376.202 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 376.202   

    Uniform title Fische aus heimischen Seen & Flüssen. Česky
    Title statementRyby z našich rybníků a řek : poklady z přírody / Jaqueline Vogt, Ingo Swoboda ; fotografie: Alexander Walter
    Portion of titlePoklady z přírody
    Main entry-name Vogt, Jacqueline, 1962- (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Vašut, 2017
    Phys.des.144 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN978-80-7236-995-9
    National bibl. num.cnb002955687
    NoteZ němčiny přeložila Markéta Pokorná. Obsahuje rejstříky
    Another responsib. Swoboda, Ingo (Author)
    Walter, Alexander (Photographer)
    Pokorná, Markéta (Translator)
    Subj. Headings rybí jídla * sladkovodní ryby - Česko
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.56 , 639.21 , (437.3) , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Ryby z našich rybníků a řek
    Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen výlov vysoko nad povolený limit, mohou zůstat ušetřeny. Naučte se, jak správně zacházet s lahodným rybím či račím masem. Nahlédněte přes rameno profesionálním rybářům. Ukážeme vám, co je v rybí kuchyni opravdu podstatné. Vaření vás bude bavit a pochutnáte si na zdravém jídle. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.